Stelpiramide 2

Ons stelwerk nu nóg sneller met de OCA stelpiramide

Ondanks dat wij thuis zijn in alle facetten die bij timmerwerk in de nieuwbouw komen kijken, is de core business van GTV Timmerbedrijf toch het stelwerk dat wij verrichten. En na veel innovatieve oplossingen voor het stellen voorbij te hebben zien komen, hebben wij eindelijk hét schot in de roos gevonden; de stelpiramide van OCA B.V.

De stelpiramide van OCA is het nieuwste gepatenteerde systeem voor het stellen van de kimlaag bij de kalkzandsteen elementen in de bouw. Nieuwsgierig als we zijn naar innovatieve uitvindingen om ons werk nog beter, sneller en efficiënter te kunnen uitvoeren, was onze interesse dus al snel gewekt. En zodoende werd GTV Timmerbedrijf de eerste afnemer van de stelpiramide bij onze groothandel Mastermate.

Wij hebben de stelpiramides nu al een paar maanden in gebruik. Als kritische consument, altijd op zoek naar betere oplossingen, om zowel onszelf als onze opdrachtgevers tijd en moeite te besparen, zijn wij hier dus écht heel enthousiast over. We hebben tot op heden al 250 stuks gekocht en afscheid genomen van de aluminium kokers en korte profieltjes.  Inmiddels zijn we ons derde project hiermee gestart en kunnen eigenlijk niet anders als dit iedereen aan raden!

Doordat de stelpiramides licht van gewicht zijn maar wel hufterproof, weinig ruimte in beslag nemen en ook bij kou niet stuk gaan, zijn ze vaker te gebruiken dan de aluminium kokers en houten profielen die wij voorheen voor ons stelwerk gebruikten.

En omdat ze makkelijk in gebruik zijn, sneller te verwerken zelfs, besparen we tijd en dus kosten voor zowel onszelf als onze opdrachtgevers.  Waar wij al specialisten in al het mogelijke stelwerk waren kunnen we nu uw stelwerk dus nóg sneller uitvoeren. Als u hier vragen over heeft of benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen nodigen we u van harte uit contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

 

 

 

“GTV was een van de eersten die deze piramides ging proberen. Ik ben erg enhousiast over dit bedrijf. Ze kijken constant of ze de geleverde diensten kunnen optimaliseren voor de klant. Goed bezig, en ik hoop op een lange samenwerking. Heel mooi artikel? “

– Peter Wermink, Kalkzansteenspecialist en uitvinder/fabrikant stelpiramide OCA-

 

Deel dit bericht